Vi har mange gange i løbet af de seneste år besøgt familien Mavroudis, som ejer ”Mavroudis Olive Oil" på Korfu, som både er en olivenolie presse samt et museum. Hos familien Mavroudis har vi smagt autentisk græsk olivenolie og lært om olivenolie produktion fra antikkens tid og frem til i dag, hvor man benytter moderne teknologi.

Nyhedsmedierne har igennem årene berettiget om en række skandaler vedrørende ”falske” ekstra jomfruolivenolier. Eftersom vi havde oplevet de lækre olivenolier hos "Mavroudis Olive Oil" besluttede vi, at vi ville introducere olierne til vores venner, familie og arbejdskollegaer ved at sende en palle olivenolie til Danmark. Den første palle fra Korfu fik en fantastisk positiv modtagelse og mange anbefalinger med på vejen af vores kunder!

På baggrund af disse erfaringer besluttede vi i 2018 at påbegynde rejsen med ”Greek Temptations”. "Greek Temptations" har til formål at levere ægte græsk olivenolie af høj kvalitet til de danske forbrugere,  i form af "Mavroudis ekstra jomfruolivenolie" samt "Mavroudis gourmet olivenolier".

Vi har igennem årene mødt venner og potentielle kunder, som gerne vil købe økologisk olie fra Greek Temptations. Vi har overvejet disse anmodninger et stykke tid og har valgt at imødekomme ønsket. I efteråret 2020 har vi prøvesmagt et antal økologiske olivenolier fra Grækenland og besluttet at starte et samarbejde op med producenten “Kyklopas”.  Det er derfor med stor glæde at vi kan introducere "Kyklopas økologisk ekstra jomfruolivenolie" til vores danske kunder.

"Kyklopas"  er et familiedrevet firma, som ligger i det østlige Grækenland i nærheden af Alexandroupolis. ("Kyklopas" ligger et stenkast fra grotten, hvor kyklopen i følge den græske mytologi boede!)


Hvert år tilstræber vi at besøge vores producenter og prøvesmage deres nye friske nye olivenolier, således at vi er sikre på at olierne lever op til vores forventninger.